Bystien

Vivild rundt:

Så inviterer stigruppen under “Vivild på vej” igen til åbning af en ny vandrerute. Det sker søndag den 18. maj med start på parkeringspladsen ved Vivild Hallen. I september sidste år  blev Åstien fra Holmegårdsvej og ned over engene indviet. Bordet for enden står der, så tag bare madkurven med!

Denne gang drejer det sig om en tur rundt om byen, en tur som kan klares med barnevogn, og som på en stor del af ruten er oplyst af gadelygterne altså en tur, der også er egnet til årets ikke helt lyse måneder.

Stien,Vivild Rundt, slynger sig ad gader og stier langs byens yderste kant, men den absolut ikke gåvenlige Bakkegårdsvej undgås. Også denne gang åbner private lodsejere lågen og byder velkommen til, at stien går hen over privat grund. Turen er ca.4,5 km lang, med mulighed for at gøre den kortere eller længere. Kom selv og prøv turen, vi mødes kl 14 og efter turen sluttes af med en let forfriskning.

Sti-Vivild

Og så kan det allerede nu røbes, at gruppen arbejder videre med næste projekt – en udvidelse af Åstien, en tur over åen. Igen bliver vi mødt med stor velvilje af de private lodsejere, som er parate til at byde velkommen. Mere kan ikke røbes nu, men hen over sommeren forventer vi, at projektet bliver realiseret og er klar til åbning på naturens dag i september.

“Vivild på vej”/ stigruppen