Åstien

Succesfuld åbning af Åstien i Vivild

-88 mennesker var mødt op til indvielsen af Åstien som dermed blev en succes trods lidt vind og regn.

Der blev budt velkommen ved Linda Pinderup der på vegne af arbejdsgruppen takkede Niels Røjkjær fordi han så velvilligt havde stillet sine områder til rådighed, hovedsponsor Djurslands bank og de øvrige sponsorer som Vivild belægning og Xl-byg Ryomgaard. Viceborgmester Torben Jensen holdt en tale hvori han roste initiativet Vivild på vej og gruppens arbejde for at etablere en vandresti. Derudover mente han også at denne slags tiltag med lokalt engagement og opbakning fra lokalbefolkningen er med til at fastholde at borgere vælger at blive boende i byer som Vivild. I forlængelse heraf kom han også med en opfordring til at andre lodsejere kan arbejde på at gøre det muligt for flere at nyde naturen på vandrestier som denne Niels Røjkjær nu ligger jord til. Med et smil på læben fik han også indskudt ideen om at flere kunne lade deres arealer afgræsse af kødkvæg.

Snoren som var blå og dermed symboliserede åens farve blev klippet af Niels Røjkjær og flere valgte at vandre ad ruten som endte med kaffe og kage. På hjemturen var der i anledning af Naturens dag arrangeret små opgaver for spejdere fra Vivild men hvor alle fik mulighed for at være med.

Åstien er nu åben i et år og respekteres de få regler der er stillet for brugen af stien er der gode chancer for at stien forbliver åben i fremtiden.

Fra Åstien 21 -5 - 13 Fra Åstien 21-5-13 071 Planlægning af Åstien 21-5-13