Projekt Spejdergård for alle

      Leader_logo_Lille   landdistrikter med webadresse 224x81      mbbl_logo_rgb_lille   EU_flag

Den Europæiske Union ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter deltager gennem den lokale aktionsgruppe (LAG – Djursland) i finansieringen af projektet.

KFUM spejderne i Vivild er i gang med et større renoveringsprojekt under navnet “Projekt Spejdergård for alle.

KFUM- spejderne i Vivild ejer Århusvej 41A, Vivild, som består af 275 m2 bygning, samt ca. 4000 m2 grønt område med træer, bålplads og hytte. Bygningen er indrettet i ca. 1980 til spejderformål, og har tidligere været staldbygning til en gård.

Formålet med projektet

Projektet skal skabe et samlingssted, som giver plads til aktiviteter både ude og inde for Vivild og omegns børn og unge.

Vi ønsker med projektet at skabe et sted, og et frirum, hvor byen børn og unge kan være i centrum for de begivenheder, arrangementer og aktiviteter der skal finde sted, uanset om man er til sport, musik, kreative aktiviteter eller stille samvær.

Vi mener at vi herved kan skabe et forum for fællesskab og sammenhold ikke blot for Vivilds borgere, men for hele skoledistrikt Vivilds område – hvilket udgør ca. 1600 indbyggere, og at vi derved kan fremme vort områdes udvikling og skabe rammer for en fremadrettet tilstrømning til lokalområdet

Se hele projektbeskrivelsen her:   http://vivild.kfumspejderne.dk/?page_id=358